Συμμετοχή της αλλαντοποιίας Βόρειος Ελλάς στην «Οργανοληπτική Αξιολόγηση» της “Meat Days 2014”

Συμμετοχή της αλλαντοποιίας Βόρειος Ελλάς στην «Οργανοληπτική Αξιολόγηση» της “Meat Days 2014”


Επί δύο συναπτά έτη, συμμετέχουμε στην «Οργανοληπτική Αξιολόγηση» της έκθεσης “Meat Days” και είμαστε άκρως ικανοποιημένοι από την επιλογή μας αυτή. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές καθώς το επίπεδο οργάνωσης ήταν εξαιρετικό, τους συμμετέχοντες, οι οποίοι μοιράστηκαν ιδέες και γεύσεις, αλλά και το κοινό, του οποίου η προσέλευση ήταν μεγάλη. Χωρίς την μεγάλη συμμετοχή και του κοινού η έκθεση δεν θα γνώριζε τέτοια επιτυχία.

Ταυτόχρονη με την βελτίωση της έκθεσης είναι και η δική μας βελτίωση. Μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε ανθρώπους του κλάδου και να ανταλλάξουμε πολύτιμες απόψεις μαζί τους. Επίσης ήρθαμε σε επικοινωνία με το κοινό ακούσαμε την πολύτιμη για εμάς γνώμη του.

Παράδοση, αγνά υλικά και πολύ αγάπη για αυτό που κάνουμε, είναι τα συστατικά που δίνουν στα αλλαντικά μας, την πλούσια γεύση και το άρωμα τους. Γεύση και μοναδικότητα, αναγνωρίστηκαν για ακόμη μια χρονιά με τη συγκομιδή των μεταλλίων στην Οργανοληπτική αξιολόγηση της έκθεσης. Η «Φυσική Μορταδέλα» βραβεύτηκε με χρυσό μετάλλιο, «Λουκάνικο με πράσο», «Ζαμπόν βραστό» και «Λουκάνικο καραμαλίδικο βοδινό» βραβεύτηκαν με αργυρά μετάλλια και το «Σουτζούκι πολίτικο» πήρε χάλκινο μετάλλιο.

Εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο, για αυτό δεν σταματάμε τις προσπάθειες μας να βελτιωνόμαστε. Προσθέσαμε πέντε ακόμα βραβευμένα προϊόντα στην συλλογή μας και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να σας προσφέρουμε άκρως ποιοτικά αλλαντικά, πάντα με αποδείξεις.

Δείτε όλα τα βραβευμένα μας προϊόντα.

Κοινοποιήστε