Συμμετοχή της αλλαντοποιίας Βόρειος Ελλάς στην «Οργανοληπτική Αξιολόγηση» της “Meat Days 2016”

Συμμετοχή της αλλαντοποιίας Βόρειος Ελλάς στην «Οργανοληπτική Αξιολόγηση» της “Meat Days 2016”


Η αλλαντοποιία Βόρειος Ελλάς συμμετείχε για τέταρτο συνεχή χρόνο στην Οργανοληπτική Αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας και ελληνικών κρεατοσκευασμάτων και η κριτική επιτροπή απένειμε τα Βραβεία Ποιότητας Meat Days 2016 στο παρακάτω προϊόν:

  • Κοτόπουλο ρολό – ΧΡΥΣΟ

Παράδοση, αγνά υλικά και πολύ αγάπη για αυτό που κάνουμε, είναι τα συστατικά που δίνουν στα αλλαντικά μας, την πλούσια γεύση και το άρωμα τους. Γεύση και μοναδικότητα, αναγνωρίστηκαν για ακόμη μια χρονιά με τη συγκομιδή των μεταλλίων στην Οργανοληπτική αξιολόγηση της έκθεσης.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές καθώς η οργάνωση ήταν στα συνήθη εξαιρετικά επίπεδα, τους συμμετέχοντες, οι οποίοι μοιράστηκαν ιδέες και γεύσεις, αλλά και το κοινό, του οποίου η προσέλευση ήταν μεγάλη. Χωρίς την μεγάλη συμμετοχή και του κοινού η έκθεση δεν θα γνώριζε τέτοια επιτυχία.

Εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο, για αυτό δεν σταματάμε τις προσπάθειες μας να βελτιωνόμαστε. Προσθέσαμε τα βραβευμένα προϊόντα στην συλλογή μας και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να σας προσφέρουμε άκρως ποιοτικά αλλαντικά, πάντα με αποδείξεις.

Δείτε όλα τα βραβευμένα μας προϊόντα.

Κοινοποιήστε